Hamsili Pilav

Hamsili Pilav

Hamsili Pilav

Hamsili Pilav Karadeniz bölgesinin coğrafi işaret olarak algılanabileceği ve eşsiz lezzetlere sahip ürünleri arasından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Balıklar tavaya sıralı bir şekilde özenle dizildikten sonra içerisine özel olarak hazırlanmış olan tereyağlı pilav doldurulduktan sonra fırında özel ısı ile birlikte pişirilmek üzere gönderilir. Müşterilerimiz arasında bu ürünün yanında mısır ekmeği ile afiyetle tüketilmek üzere sofralarınızda yerlerini alabilmektedirler.

Hamsiler özel olarak Karadeniz hamsisi tercih edilmektedir. Ayrıca pilav için özel olarak hazırlanan bir tür tercih edilmektedir. Bu hususta malzemeler olarak bu saydıklarımızın yanı sıra soğan, dolmalık fıstık, kuş üzümü, pirinç, yenibahar, karabiber, tuz ve maydanoz olmak üzere hazırlanmakta olan bu ürünler usta şeflerimiz tarafından orjinal lezzeti yakalamak adına kullanılmakta olan doğal tereyağı ile birlikte tarife uygun şekilde tüm gerekliliklerini yerine getirip bütün aşamaları teker teker gerçekleştirdikten sonra sofralarınızda sizlerle buluşmak için yerlerini almaktadırlar.

Hamsili Pilav Seçilirken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Hamsili pilavın hazırlanışı konusunda dikkat edilmesi gereken püf noktalar vardır. Öncelikle hamsilerin teker teker kılçıklarından özverili bir şekilde ayrılması işlemi gerçekleştirilir. Bu hususta eğer ki kılçıkları düzgün bir şekilde çıkarılmazsa olası boğulma tehlikeleri ile karşı karşıya olabilirsiniz. Diğer yandan kullanılan malzemeler göz önüne alındığında kesinlikle bayat ürünlerin kullanılmaması gerekmektedir. Saklama koşulları doğru bir şekilde yapılmış olması gerekir. Deniz ürünleri uygunsuz koşullar altında saklanırsa bozulabilir bu da olası zehirlenme vakalarını meydana getirebilir. Bu sebepten işini düzgün bir şekilde yapan işletmelerden alışveriş yapmanız sizler için daha doğru olacaktır.

Hamsili Pilav Fiyatları

Hamsili pilavı olması gerektiği gibi özenli bir şekilde ve hazırlanışı esnasında kullanılan malzemeleri hem kaliteli hem de sağlığa uygun bir şekilde hazırlayan ve depolama koşullarını meydana getiren işletmemizde el lezzeti ve deneyim konusunda kendinden söz ettiren şefler aracılığı ile sofralarınıza gelen bu ürünler misafirlerimiz tarafından oldukça olumlu geri bildirimler almaktayız. Fiyatlandırma konusunda piyasadaki işletmeler ile karşılaştırdığımızda hem lezzet hem de sağlık açısından yaptığımız çalışmalar neticesinde fiyatlarımız oldukça normal fiyatlandırmalar üzerinden sizlere sunulmaktadır.