Marmara Kuru Fasulye

Marmara Kuru Fasulye

Marmara Kuru Fasulye

    Ülkemiz eşsiz lezzetlere sahip yerlerin başında gelir. Bizlere özgü yüzlerce hatta binlerce geleneksel yemek türü bulunur. Kuru fasulye yemeği ülkemiz içerisinde yer alan lezzetli ve geleneksel yemeklerden biridir. Her evde haftada en az bir defa pişen yemeklerimizdendir. Kuru fasulyenin yapımı konusunda çömlek kuru fasulye sektörün öncü restoranlarından biridir. Firmamız kuru fasulye konusunda lider ve öncü yemek mekanlarından biridir. Türkiye içerisinde en lezzetli kuru fasulyeyi şirketimiz aracılığıyla tatmanız mümkündür. Firmamızın kuru fasulye yemeğinde iddialı olmasının belli sebepleri vardır. İlk olarak kuru fasulye bakliyatı özel şekillerde temin edilmektedir. Özel İspir fasulyeleri yerinden tedarik edilerek işlemden geçer. Fasulye yapımında şirketimiz kaliteli şekilde yemeği hazırlama aşamasına geçer.

     Kuru fasulye basit yemek gibi görünse de aslında zorlu ve meşakkatli yemeklerden biridir. Restoranımız kuru fasulyeyi özel çömlek ve güveçlerde hazırlar. Güveçlere koyulan fasulyeler özel şekilde tatlandırılarak fırınlanır. Fırınlarımız taş fırın adı verilen özel şekillerde bulunur. Güveç içerisinde bulunan fasulyeler fırınlama işleminde yavaş şekilde saatlerce pişerek lezzet salgılar. Çömlek restoran kuru fasulye alanında öncü yerlerden biridir. Kuru fasulyemizi yemek için ülkenin dört bir yanından misafirlerimiz bulunur. Aynı şekilde başka ülkelerden de firmamızın lezzetlerini tatmak isteyen kişiler bulunur. Bu kişiler çeşitli dönemlerde uğrayarak lezzetlerimizi tadarlar. Firmamız lezzet konusunda iddialı olan ve uzun yıllardır hizmet veren restoranlardan biridir.

      Kuru fasulye yemeği en fazla pilav ile birlikte tüketilir. Harika ikili olarak görülen pilav üstü kuru fasulye Türk geleneklerinin vazgeçilmezidir. Çömlek kuru fasulye restoran olarak sadece fasulye konusunda değil pilav konusunda da çok iddialıyız. Şirketimiz içerisinde bulunan bütün yemekler taş fırında pişirilerek lezzetlendirilir. Yavaş şekilde pişirilen yemekler demleme yöntemiyle ayrı lezzet kazanmıştır. Köfte çeşitlerimiz, pilav, kuru fasulye ve sütlaç gibi yemeklerimiz lezzetli şekilde sizlere sunulur. Fırında sütlaç kavramının hakkı verilerek taş fırında pişirilerek insanlara sunulur. Lezzetli olan yemeklerimizi tatmanız için restoranımıza gelebilirsiniz. Ayrıca eve sipariş vermek için iletişime geçerek sipariş vermeniz yeterlidir. Özel günlerde toplu ve yüksek miktarlarda da sipariş oluşturmanız mümkündür.