İstanbul Fırın Sütlaç

İstanbul Fırın Sütlaç

İstanbul Fırın Sütlaç

Fırın sütlaç, kökeni çok eski yıllara dayanan tarihi tatlılar arasında yer alan bir tatlı olarak bilinmektedir. Oldukça lezzetli olan bu ürün tüketildiği zaman insan midesinde herhangi bir ağırlık veya şişkinlik hissi vermez hatta bunun aksine oldukça hafif bir ürün olarak tüketilmekte ve bu konuda olumlu olarak misafirlerimizden çok fazla geri bildirim almaktayız.

Fırın sütlaç ürünümüz lezzet ustalarımız tarafından özenle hazırlanmaktadır. Ekip arkadaşlarımız üstün lezzet ödülüne sahip olacak derecede hazırladıkları bu ürünleri fırınladıklarında bize özel olan kıvam tutana kadar bekletip ardından tercihe göre üzerine tarçın ekleme yoluyla ya da fındık gibi ürünler ile birlikte göze hitap edecek şekilde süslemelerinin ardından sizlerin damak zevkinize hitap etmek amacı ile hazırlanıp sizlere servis edilmektedir.

İstanbul Fırın Sütlaç Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Öncelikle fırında sütlaç alacak olduğunuz mekan oldukça önemlidir. Yaptığı ürünleri hazırlama aşamasında hijyen kurallarına uyması, doğru malzemeleri kullanması, doğru şekilde saklanmasının sağlanması gibi pek çok unsur sizlerin sağlığı için oldukça büyük önem arz etmektedir. Bu hususta sağlık bakanlığı incelemelerinden geçmekte olan yerlerden almanız daha iyi olacaktır. Ayrıca tezgahta açık halde bulunan ve herhangi bir saklama alanı içerisinde olmayan ürünleri kesinlikle tercih etmeyiniz zira üzerinde bulunabilen ve hava ile temas sonucu bakteri içerebileceği gerekçesi ile bu gibi mekanlardan tatlı seçimi yapmayınız. Ayrıca süt içeren bir tatlı olduğu için bu tatlının tercihi sırasında taze olacağından emin olduğunuz yerlerden alışveriş yapın çünkü bozulabilen bir tatlı olduğu için uzun süre beklemiş olması sağlığınız için bir tehlike arz edebilir.

İstanbul Fırın Sütlaç Fiyatları

Kurumumuz tarafından yıllarca sağlamış olduğumuz bu hizmetimiz alanında oldukça deneyimli ve el lezzeti konusunda kendinden söz ettiren ustalarımız tarafından özenle hazırlanan bu ürün hijyen koşullarına oldukça dikkat ederek sizler ile buluşması sağlanmaktadır. Kullanılan malzemeler oldukça kaliteli ürünler aracılığı ile birleştirilip damarlarınızda bir lezzet şöleni yapmaya hazırlanır. Bu durumda fiyat konusunda piyasadaki diğer ürünler ile kıyaslandığında hem lezzet olarak fevkalade olan bu ürünler fiyat konusunda oldukça normal düzeydedir.